• lu2(1)

Produk

kacasoca kacamata aman

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Spésifikasi :

MOQ 300pcs per modél per warna
Warna Sakur warna sayogi
Pigura Rangka fleksibel, Méksiko Injected Thermo-Plastik Urethane (TPU)
Sampel Éta ngarugikeun 1-3 dinten ngadamel sampel. Mayar liwat PayPal tiasa ditampi.
Sertipikat FDA
Ngaropéa Citak logo dina pigura sareng lénsa; nyetak / logo ninun dina tali; adat cetakan;
Warna lens Atra, kulawu, jingga, ngaroko, perak kroming / katumbiri / REVO / REVO palsu

Kacasoca Aman Kaunggulan

1. Desain potongan potongan melengkung kalayan visi ageung, sareng pangaruh pengedap anu saé

2. Rarancang desain ventil henteu langsung ngajaga hawa seger

3. Nyepetkeun CE EN 166F sareng ANSI Z87.1

Awas pikeun ngagunakeun gelas pelindung:

1. kacasoca anu dipilih kedah nganggo produk anu mumpuni ku lembaga pamariksaan produk;

2. Lebar sareng ukuran kacasoca kedah cocog pikeun bentuk rai pangguna;

3. Lénsa anu rusak sareng rusak pigura bakal mangaruhan panon tina operator na kedah diganti dina waktos;

4. kacasoca kudu dianggo ku batur pikeun nyegah panyakit panon tepa;

5. Saringan sareng pelindung pilem pelindung kacamata pelindung kedah dipilih sareng diganti numutkeun operasi anu diperyogikeun;

6. Nyegah ragrag beurat sareng tekanan, sareng nyegah barang keras tina ngosok lénsa sareng masker.

1.. Kumaha ngeunaan merek LOGO kuring sorangan?

Urang tiasa nyitak atanapi laser logo atanapi logam anjeun dina kuil, tip sareng lensa!

2. Naha abdi tiasa mésér 1 pasangan sapertos conto anu mimiti sareng nempatkeun tatanan anu leutik?

Leres, kami nampi conto order, anjeun tiasa mesen conto pikeun mariksa kualitas heula.

3. Sabaraha kanggo unggal pasangan?

Hargana gumantung kana modél, lénsa warna sareng panangan, ku harepan anjeun tiasa daptar naon anu anjeun pilih heula.

4. Ieu mangrupikeun waktos abdi mésér ti perusahaan anjeun, kumaha ngatur pangiriman kanggo kuring?

Urang biasana dikirimkeun ku FedEx, DHL, UPS atanapi TNT. Upami anjeun gaduh akun pamawa, éta ogé henteu kunanaon.

5. Kumaha upami kuring nampi barang rusak?

Upami anjeun nampi barang rusak, mangga tepikeun kami sareng nyandak poto-gancang, kami bakal ngagentos dina urutan anjeun salajengna.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami