• lu2(1)

Warta

Warta

  • Topeng pilihan ilmiah

    Ahli nyatakeun yén salian nyayogikeun panyalindungan anu épéktip, ngagem topéng kedah ogé émut kana kanyamanan para si anu ngagem sareng teu tiasa nyandak épék négatip sapertos bahaya biologis. Umumna nyarios, hig ...
    Maca deui
  • Naon ari jinis topeng?

    Topeng anu sering urang nyebatkeun ayeuna kalebet KN95, N95, masker bedah médis, jsb anu sanésna nyaéta masker KN95. Numutkeun klasifikasi standar nasional nasional GB2626-2006 "Alat pelindung respiratory Self-priming filter ...
    Maca deui
  • Sarung bérésan kelas tuang tiasa dicabut

    Sareng kaseueuran kelas tuang nganggo baju sarung tangan PE anyar produksi bahan murni, ngandelan sareng dibentel, teu lepat sareng bocor-buktina, fleksibel sareng séhat, gampang dianggot sareng dileungitkeun, macem-macem pilihan bungkusan, lebu, antifoulin ...
    Maca deui