• lu2(1)

Produk

Pakéan anu dileungitkeun

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Spésifikasi:

Barang: pakean pelindung
Bahan: Mémbran PP pikabuhan microporous
Warna: Bodas
Logo: Ngaropéa
MOQ: 1000PCS
Beurat Gram: 300gsm
Kemasan: 50pcs / karton
Ukuran pakean: S-2XL
Syarat pamayaran: 30% Deposit, 70% Kasaimbangan saatos salinan B / L
Gaya kalayan karung, elastis dina tiung, cangkéng, pigeulang sareng ankles
Syarat pamayaran: 30% Deposit, 70% Kasaimbangan saatos salinan B / L
Punggaran Pelabuhan: Shanghai

1

Pedaran kinerja produk

1. Pakéan pelindung nganggo lawon anu bermutu pikeun ventilasi sakaligus, anu sacara efektif tiasa ngahambat baktéri sareng gancang mancepkeun panas internal.

2. Bisa nyaring partikel, debu, sanitasi, jsb.

3. Éféktif ngasingkeun sagala rupa cairan éksternal, nyaring gas anu gampang ngaleungitkeun, ngahindarkeun kontak langsung, sareng dianggo pikeun ngajagaan diri.

Aplikasi:

cocog pikeun:

- jalan ngaleungitkeun asbes

- beberesih otomotif

- Bahaya biologis / penanganan kimia

- pertambangan / éksplorasi

- cet semprot & percetakan

- jsb.

Rincian Bungkusan :

Waktu Pangiriman kirang langkung 15 hari saatos mayar

Angkutan: Pangiriman laut atanapi angkutan udara

Kauntungan urang

Kualitas garansi

Palayanan 24-jam

FAQ

P: Naha anjeun gaduh barang di saham?

J: enya, kami gaduh.

Q: Naha kuring tiasa mesen pesen ayeuna?

A: Leres, anjeun tiasa.

Q: Naha anjeun ngagaduhan sertipikat?

J: Urang parantos nampi FDA, CE, ISO13485 sareng sababaraha lisénsi pikeun pasar domestik.

Q: Naon MOQ anjeun?

A: sahenteuna 100 lembar.

Q : Naon metode pangiriman?

A: Pamaké prioritas angkutan udara

S: Naha anjeun tiasa ngirimkeun ka alamat kuring? Sabaraha kanggo ongkos pengiriman?

A: Pls ngirim kami alamat pengiriman anjeun, maka urang bakal ngitung biaya pengiriman kanggo anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami