• lu2(1)

Produk

Sarung tangan nitrile buang

Katerangan Singkat:


Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Sarung tangan nitrat dijieun tina karét alami 100%, karét nitrat kelas luhur ngaminimalkeun réaksi alérgi manusa sareng gaduh résistansi kimia anu kuat; Sarung tangan nitril ngagaduhan sipat antistatik, sepuh sareng daya tahan minyak. Bentuk sarung tangan dumasar kana leungeun manusa Rarancang gaduh sensitipitas anu hébat, sipat tegangan anu alus sareng résistansi bantahan, kakuatan tensile anu tinggi sareng résistansi ngagem anu hadé.

Spésifikasi :

Ngaran Biru Pelindung Anu Dileungitkeun Sarung tangan Nitrile
Bahan: 100% Nitrile
Warna biru, jsb
Pitur jelas, lebu bébas, cai gratis, minyak gratis, jsb
Dianggo catering, beberesih, rumah tangga, médis, jsb
Kemasan: 100pcs / pack, 100packs / ctn (Atawa ngaropéa)
Beurat kustomisasi
Kamampuhan 1000ctns / dinten. 1500ctns / 20GP, 3500ctns / 40GP.
Kedul ngaropéa
Balanja Ku laut atanapi hawa

Pitur:

1. Non-toksik, teu aya bedana warna, teu najis, teu aya leungeun katuhu atanapi kénca, gampang kanggo nganggo sareng sénsitip.

2. Gampang kanggo nganggo, anti statis, warna seragam, jaminan kualitas.

3. Éta kalenturan anu hadé sareng sentuhan, asam sareng résistansi alkali, résistansi minyak, résistansi penembusan sareng antibakteri.

Rincian Bungkusan :

Waktu Pangiriman kirang langkung 15 hari saatos mayar

Angkutan: angkutan udara

Kauntungan urang

Kualitas garansi

Palayanan 24-jam

Adat kami adat

TMKU0]PP`$CUI$9LDPT[$OO

FAQ

P: Naha anjeun gaduh barang di saham?

J: enya, kami gaduh.

Q: Naha kuring tiasa mesen pesen ayeuna?

A: Leres, anjeun tiasa.

Q: Naha anjeun ngagaduhan sertipikat?

J: Urang parantos nampi FDA, CE, ISO13485 sareng sababaraha lisénsi pikeun pasar domestik.

Q: Naon MOQ anjeun?

A: sahenteuna 100 lembar.

Q : Naon metode pangiriman?

A: Pamaké prioritas angkutan udara

S: Naha anjeun tiasa ngirimkeun ka alamat kuring? Sabaraha kanggo ongkos pengiriman?

A: Pls ngirim kami alamat pengiriman anjeun, maka urang bakal ngitung biaya pengiriman kanggo anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami