• lu2(1)

palanggan

palanggan

Kunjungan Pelanggan

Anak perusahaan kami ngagaduhan masker khusus masker, kn95 masker, pabrik sarung tangan, dll.

Kunjungan Pelanggan

Produk kami ngagaduhan seueur sertipikasi sapertos sertifikasi sistem kualitas CE, sertifikasi sistem kualitas FDA.

Kunjungan Pelanggan

Kami kelompok bisnis internasional khusus dina produksi sareng ékspor masker Disposable, sarung tangan, jsb.

Kunjungan Pelanggan

Kalayan prinsip bisnis "Kredit, Kualitas, Cekap sareng Pisan" sareng manajemén anu ketat, kami langkung seueur kiridit sareng gawé babarengan. Wilujeng sumping sadaya réréncangan nganjang urang, sareng kami yakin yén urang bakal janten pasangan anu pangsaéna.