• lu2(1)

Tentang Kami

Tentang Kami

Ngeunaan YESON

YESON nyaéta perusahaan kelompok. Anak perusahaanna ngagaduhan pabrik manufaktur produk médis profésional sareng perusahaan dagang impor sareng ékspor profésional. Ieu mangrupikeun perusahaan modérn ngahijikeun téknologi panalungtikan sareng pamekaran, produksi, jualan sareng saatos penjualan. Éta khusus dina produksi masker disposable, masker kn95, sarung tangan, pakean pelindung, kacasoca sareng produk anu sanés. Dipaké sacara umum dina pencegahan inféksi, perawatan pribadi, perlindungan industri. Pabrikna nyertakeun luas 4000 méter pasagi, ngagaduhan garis produksi dewasa, 30 mesin sareng 150 tenaga produksi. Produk ieu ngagaduhan sertifikasi CE sareng sertifikasi FDA, sareng dijual ka Rusia, Amérika Serikat, Australia, Mexico, sareng 45 nagara sanésna di sakumna dunya. Hal ieu dipercaya jeung dipuji ku para nasabah di bumi sareng di luar negeri.

Filsafat bisnis

Salaku tambahan, YESON parantos ngawangun sacara saksama ngajantenkeun tim penjualan sareng operasi anu gaduh pangalaman anu lumayan. Kami henteu ukur tiasa nyayogikeun kabutuhan kustomisasi pelanggan, tapi ogé masihan palayanan konsumén kalayan tingkat-tingkat luhur sareng kualitas luhur. Dina waktos anu sami, dumasar kana perobihan pasar, urang tetep-ngahasilkeun pabrik anu berhubungan pikeun ningkatkeun kauntungan kalapaan Grup. Nalika bisnisna terus tuwuh, Yeston Group parantos janten salah sahiji perusahaan impor ékspor jeung utama China.
YESON saluyu sareng nasabah heula, prinsip bisnis mimitina kualitas sareng manajemén anu ketat, urang teraskeun heula para nasabah, teras diajar sareng berinovasi, sareng nyayogikeun produk sareng jasa anu pangluhurna. Pikeun mastikeun produk anu paling luhur, urang nyepetkeun inovasi téknologi sareng pamutahiran kualitas. Sadaya babaturan wilujeng sumping didatangan kami, kami yakin yén urang bakal janten pasangan anu pangsaéna dina waktosna.

Galeri