Naha Pilih Kami

YESON mangrupikeun perusahaan kelompok. Anak perusahaanna ngagaduhan pabrik manufaktur produk médis profésional sareng perusahaan dagang impor sareng ékspor profésional. Ieu mangrupikeun perusahaan modérn ngahijikeun téknologi panalungtikan sareng pamekaran, produksi, jualan sareng saatos penjualan. Éta khusus dina produksi masker disposable, masker kn95, sarung tangan, pakean pelindung, kacasoca sareng produk anu sanés.

diajar deui

Upami anjeun hoyong terang langkung produk, harga sareng metode pengiriman barang, punten klik di dinya.

Pencét kanggo langkung seueur
  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    PERSONNEL

    Perusahaan ngenalkeun sajumlah ageung bakat, panaliti proyék sareng tanggel waler pikeun konsumén

  • New technology transformation mode,research high quality products.

    TEKNOLOGI

    Modeu transformasi téknologi énggal, panalungtikan produk anu kualitas luhur.

  • Professional service team to provide you with the best quality and thoughtful service

    PERKHIDMATAN SELASA

    Tim palayanan profésional pikeun nyayogikeun anjeun kualitas pangsaéna sareng jasa pamikir

Tampilan bijil

YESON saluyu sareng nasabah heula, prinsip bisnis kahiji anu kualitas sareng manajemén anu ketat, urang jaga heula pelanggan. Leuwih ti éta, produk kami parantos nampi sertifikasi CE sareng sertifikasi FDA, sawangsulna ka sadaya réréncangan nganjang ka urang, kami yakin yén urang bakal janten pasangan anu pangsaéna.
  • FDA-Certificate
  • CE--Certificate

Berita Berita

Topeng pilihan ilmiah

Ahli nyatakeun yén salian nyayogikeun panyalindungan anu épéktip, ngagem topéng kedah ogé émut kana kanyamanan para si anu ngagem sareng teu tiasa nyandak épék négatip sapertos bahaya biologis. Umumna nyarios, hig ...

Naon ari jinis topeng?

Topeng anu sering urang nyebatkeun ayeuna kalebet KN95, N95, masker bedah médis, jsb anu sanésna nyaéta masker KN95. Numutkeun klasifikasi standar nasional nasional GB2626-2006 "Alat pelindung respiratory Self-priming filter ...

  • YESON